30 Nisan 2022 Cumartesi

 Proje sonu öğrencilerimize katılım belgelerini törenle takdim ettik ve okul resmi web sitemizde haber olarak duyurusunu yaptık.



 Çamlıca Şehit Onur Ensar Ayanoğlu İlkokulu  'English at Nature' proje grubu öğrencilerimiz  gösterdikleri üstün sabır,çaba ve gayretten dolayı başarı belgelerini almaya hak kazandılar. Okulumuz Müdür ve Müdür Yardımcısı öğrencilerimize belgelerini takdim ettiler.



 Öğrenci başarı belgelerimizi okul müdürümüz Samet ATLIG ile birlikte dağıttık. Emeği geçen tüm öğrencilerime teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.



Nefise YILMAZ- Dr Ayten Bozkaya Ortaokulu- Öğrenci Sertifika Törenimiz

Dr Ayten Bozkaya Ortaokulu  'English at Nature' proje grubu öğrencilerimiz  gösterdikleri üstün çaba ve gayretten dolayı başarı belgelerini almaya hak kazandılar. Okul müdürümüz tarafından belgeleri takdim edilen öğrencilerimiz mutluluk ve gururu aynı anda yaşadılar. Emeği geçen tüm öğrencilerime teşekkürler...

 






Proje Sonu Öğrenci Değerlendirmemiz

 Projemiz kapanış webinarında öğrencilerimize 10 sorudan oluşan proje son testini uygulayarak  projemizin öğrenciler tarafından değerlendirilmesini sağladık. Aşağıdaki videoda öğrenci değerlendirmelerini ve analizlerini bulabilirsiniz.



29 Nisan 2022 Cuma

Nefise YILMAZ- Dr Ayten Bozkaya Ortaokulu- Projemiz Etkinlikleri Okulumuz Resmi Web Sitesinde

 Projemizin yaygınlaştırılması faaliyetleri kapsamında, projemiz final ürünü olan sanal kitap hazırlama(Storyjumper) ve projemiz kapanış webinarlarının haberleri okulumuz resmi web sayfasında yayınlandı.



28 Nisan 2022 Perşembe

 English At Nature projemizin sonuna geldik. Kapanış webinarımızda tüm proje ekibi olarak bir araya geldik. Hem çok duygulu hem de gururluyduk. Son derece uyumlu çalıştığım sevgili proje ortaklarıma ,çalışkan,istekli ve meraklı canım öğrencilerime ve en başından itibaren desteğini hiç eksik etmeyen ,çocuklarıyla öğrenmeye gönül vermiş sevgili velilerime çok teşekkür ediyorum. Sonraki projelerde görüşmek dileğiyle...



 Kapanış webinarımızdan sonra öğrencilerimiz sohbet odasında buluşup sohbete kaldıkları yerden devam ettiler:) 



 3 sorudan oluşan proje değerlendirme formlarını velilerimizden doldurmalarını istedik. Gelen cevaplar doğrultusunda da değerlendirme analizimizi yaptık. 




 Final ürünümüz olan Alice in Turkey hikaye hazırlama etkinliğimizi Pixton web 2.0 aracıyla hazırladık.Öğrencilerimle birlikte bu çalışmayı yapmak çok keyifliydi. Kitabımızın son hali için sabırsızlanıyoruz:) 



 2,3 4 ve 5. sınıftan proje öğrencilerimizi buluşturan karma etkinliğimiz Quizzizz'i gerçekleştirdik. Aydın,Bursa,İstanbul ve Şırnak'tan katılan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz. eTwinning demek eğlenerek öğrenmek demek:)



 İşbirlikçi aktivitemize konuk olan Bilişim Teknolojileri ve Almanca Öğretmeni Hakan Ölmez'in bize tanıttığı Mentimeter web 2.0 aracını kullanarak öğrencilerle birlikte ' eTwinning deyince aklınıza ne geliyor?' sorusuna yanıt verdik. Böylece öğrenciler hem yeni öğrendikleri web aracını kullanmış oldular hem de eTwinning'in onlar için ne ifade ettiğini belirtmiş oldular



27 Nisan 2022 Çarşamba

Kapanış webinarımızda öğrencilerimizin Twinspace sohbet odası görüşmeleri

 Zoom üzerinden gerçekleştirdiğimiz projemizin kapanış webinarında öğrencilerimiz Twinspace sohbet odasında da keyifli sohbetler gerçekleştirdi.





 

 


 Kapanış webinarımızda öğrencilerimizin sohbet odasındaki yazışmaları çok keyifliydi. Son bir kez twinspace de buluşmanın keyfini yaşadılar.



 7 (Yedi) aylık bir yolculuğun ardından projemizin kapanış webinarını gerçekleştirdik. Mutlu ama hüzünlüydük. Biliyoruz ki bu sadece English At Nature Projesinin sonu ama eTwinning hep bizimle!



26 Nisan 2022 Salı

Nefise YILMAZ- Dr Ayten Bozkaya Oratokulu - Projemiz Kapanış Webinarı

 'English at Nature' projemizde sona geldik. Tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin  katılımlarıyla kapanış webinarımızı da gerçekleştirdik. Projemizle ilgili olumlu duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı toplantımızda ayrıca öğrencilerimize proje son testimizi uyguladık. Projemiz bittiği için hüzünlüyüz ama bunun yeni projeler için başlangıç olacağını da biliyoruz. Bu süreçte uyumla çalıştığımız proje ortaklarıma, her çalışmayı büyük bir hevesle ve zamanında tamamlayan canım öğrencilerime  ve desteklerini her daim hissettiren kıymetli velilerime gönülden teşekkür ederim. Yeni projelerde görüşmek ümidiyle... İyi ki eTwinning var:) 



25 Nisan 2022 Pazartesi

Nefise YILMAZ- Dr Ayten Bozkaya Ortaokulu- Projemiz Veli Değerlendirme Analizleri

 Projemizin değerlendirilmesi faaliyetleri kapsamında, velilerimize  eTwinning ve projemizle ilgili sorular yönelttik.  Aldığımız cevaplar olumluydu ve bizleri çok memnun etti. Verilen cevaplar ve ayrıntılı analizlerini videomuzda bulabilirsiniz.



Nefise YILMAZ- Dr Ayten Bozkaya Ortaokulu- Veli Değerlendirme Formlarımız



 VELİ DEĞERLENDİRME FORMLARIMIZ



 Velilerimize proje süreciyle ilgili 3 sorudan oluşan proje değerlendirme sorularımızı yönelttik. Aldığımız cevaplardan yola çıkarak oluşturduğumuz analizimizi videomuzdan izleyebilirsiniz.



22 Nisan 2022 Cuma

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...

 


 Final Ürünü için fikir alışverişine ihtiyaç duyduğumuz bir akşam ortaklarımızla hızlıca toparlanıp aklımızdaki soru işaretlerini giderdik.



 Final ürünü hazırlık aşamasında zümrelerarası işbirliği yaptık ve hem İngilizce hem Hayat Bilgisi hem de Türkçe dersi kazanımlarımızı disiplinlerarası yaklaşımla müfredatımıza entegre ettik. Bu çalışmada okulumuz sınıf Öğretmeni arkadaşıma yürekten teşekkür ediyorum.



 Projemiz artık sonlanıyor. Final ürünümüzü hazırlarken çok yoğun çalıştık. Zümrelerarası işbirliği yaparak disiplinlerarası müfredat entegrasyonuna önem verdik. Hem öğrencilerime hem de desteğini esirgemeyen sevgili sınıf öğretmeni arkadaşıma çok teşekkür ederim. Final Ürünümüzün son halini merakla bekliyoruz.



21 Nisan 2022 Perşembe

Proje Final Ürünü Hazırlıklarımız- Nefise YILMAZ- Dr Ayten Bozkaya Ortaokulu

 Proje final ürünümüz olan StoryJumper'da hikaye oluşturma etkinliğimizin hazırlıklarını tamamladık. Hazırlık aşamasında yeni bir web 2.0 aracı(StoryJumper) keşfetmenin mutluluğunu yaşadık. Kitabın son halini heyecanla bekliyoruz:)





Proje Final Ürünümüzde Zümreler Arası İşbirliği- Nefise YILMAZ- Dr Ayten Bozkaya Ortaokulu

 Projemiz final ürününü hazırlarken zümreler arası işbirliğine yer verdik. Öğrencilerin Seçmeli Spor ve Fiziki Etkinlikler dersinde öğrendikleri spor dallarını final ürünümüze entegre ettik. Bu konuda destek olan Seçmeli Spor ve Fiziki etkinlikler dersi öğretmenimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.


4 Nisan 2022 Pazartesi

 Ortaklarımızla iletişimde kararlıyız, her kanaldan güçlü bir etkileşim halindeyiz.



 Ortaklarımızla final ürünümüzün detaylarını paylaştığımız webinarımız çok verimliydi. Artık sona yaklaşıyoruz...



  English At Nature projemizi sonlandırırken birlikte çalışmaktan çok mutlu olduğum, son derece uyumlu ve işbirlikçi şekilde çalıştığımız pr...