25 Mart 2022 Cuma

 İşbirlikçi etkinliğimize konuk olan Bilişim Teknolojileri ve Almanca Öğretmeni Hakan ÖLMEZ'in tanıttığı web 2.0 aracı Mentimeter'ı öğrencilerimiz çok sevdi. Bu uygulamayı kullanarak  'eTwinning Deyince Aklınıza Ne Geliyor?' sorusuna  cevaplar verdiler. Yeni bir web 2.0 aracı keşfetmenin keyfini yaşadılar. Yaşasın eTwinning:)



20 Mart 2022 Pazar

 Karma ürünümüz olan Quizizz etkinliğimiz ile 2. ve 3. sınıf öğrencilerimizi bir platformda buluşturarak eğlenceli bir aktivite gerçekleştirdik. "e-Twinning Buluşturur" mottosuyla İstanbul, Bursa ve Şırnak'tan öğrencilerimiz biraraya geldiler. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.



QUIZIZZ KARMA ORTAK ÜRÜNÜMÜZ- 4. VE 5. SINIFLAR

Projemizdeki 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin katılımlarıyla Zoom üzerinden gerçekleştirdiğimiz Quizizz etkinliğimiz çok keyifliydi. Hem eğlendik hem de öğrendiklerimizi test ettik. Katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürler:)









19 Mart 2022 Cumartesi

 İşbirlikçi aktivitemize konuk olan Bilişim Teknolojileri ve Almanca Öğretmeni Hakan Ölmez'in bize tanıttığı Mentimeter web 2.0 aracını kullanarak öğrencilerimize  "eTwinning deyince aklınıza ne geliyor?"sorusunu yönelttik. Öğrencilerimiz ilk defa kullandıkları bu web 2 aracını somut olarak deneyimlemiş oldular. 



11 Mart 2022 Cuma

 Bilişim Teknolojileri ve Almanca Öğretmeni Hakan ÖLMEZ tarafından projemizde yer alan tüm öğretmen ,öğrenci ve velilerine eTwinning ve farklı web 2. 0 araçları hakkında bilgilendirici webinar düzenlendi. Öğrencilerimiz QUIZIZZ, MENTIMETER, PIXTON, AGGIE gibi farklı web 2.0 araçlarını keşfetmenin mutluluğunu yaşadılar. Bizleri aydınlatan Hakan öğretmenimiz başta olmak üzere webinarımıza katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler:)



 FIND YOUR MATCH (EŞİNİ BUL ) etkinliğimiz için ön hazırlık olarak 3. sınıflar 6. ünite MY HOUSE (EVİMİZ) kelimelerini görsel kartlar olarak sınıfımızda hazırladık. Projemizin amacına uygun olarak bu ünitedeki kelimelerin kalıcılığını artırmak için okul bahçemizde etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizden biri "ebe" olarak ortaya geçti ve hazırlanan kelimelerden birini seçerek o kelimeyi seslendirdi. Elinde aynı kelimeden bulunan öğrenciler daire şeklinde sıralandıkları yerlerinden "ebe'ye" yakalanmadan yer değiştirdiler. Kim yakalanırsa o ortaya geçti ve oyun devam etti. Eğlenerek bir kazanımı gerçekleştirmenin mutluluğunu hep beraber yaşadık.



3 Mart 2022 Perşembe

 Şubat ayı Find Your Match (Eşini Bul) etkinliğimizi Bursa Kültürpark'ta yapmayı planlamıştık fakat hava şartları nedeniyle aktivitemizi okul bahçemizde gerçekleştirdik. Öğrenciler benim söylediğim kelimeye göre (ör: house,kitchen,bed,in ,under) ellerindeki kartın eşi kimdeyse o arkadaşıyla ortadaki ebeye yerini kaptırmadan hızlıca yer değiştirdiler. Oyun gerçekten çok eğlenceliydi. Böylece 3. sınıflar My House ünitesindeki kelimeleri,4. sınıflar ise in,on,under, in front of, behind kalıplarını pekiştirmiş oldular. Öğrencilerim hem öğrenip hem eğlenmekten çok keyif aldılar.



  English At Nature projemizi sonlandırırken birlikte çalışmaktan çok mutlu olduğum, son derece uyumlu ve işbirlikçi şekilde çalıştığımız pr...