26 Şubat 2022 Cumartesi

 Şubat ayı etkinliğimiz olan Find Your Match (Eşini Bul) aktivitesi için öğrenciler kelime kartlarını hayal güçlerine göre istedikleri gibi hazırladılar. 




 8 Şubat Güvenli İnternet günü ile ilgili videoları öğrencilerle birlikte izledikten ve güvenli internet kullanımı hakkında sohbet ettikten sonra kodlama etkinliğimizi yaptık. Çocuklar artık daha bilinçli kullanıcılar olduklarını fark ettiler. Eğlenerek öğrenmek çok daha etkili oldu  



25 Şubat 2022 Cuma

ENGLISH AT NATURE PROJEMİZ İŞBİRLİKÇİ ÜRÜNÜMÜZ

 Bilişim Teknolojileri ve Almanca Öğretmeni Hakan ÖLMEZ tarafından projemizde yer alan tüm öğretmen ,öğrenci ve velilerine eTwinning ve farklı web 2. 0 araçları hakkında bilgilendirici webinar düzenlendi. Oldukça keyifli ve verimli bir webinardı. Öğrencilerimiz farklı web 2.0 araçlarını keşfetmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadılar. Bizleri aydınlatan Hakan öğretmenimiz başta olmak üzere webinarımıza katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler:)



Nefise YILMAZ- Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu- Şubat Ayı Etkinliğimiz- FIND YOUR MATCH

 Şubat ayı FIND YOUR MATCH(Eşini Bul) etkinliğimizi okul bahçesinde büyük bir keyifle gerçekleştirdik. Sınıf sınırlarını aşan etkinliğimizde hem eğlendik hem de derste öğrendiğimiz kelimeleri tekrar ettik.  Yaşasın eTwinning:)




20 Şubat 2022 Pazar

Nefise YILMAZ-Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu- Şubat Ayı Etkinliğimiz Find Your Match (Eşini Bul) Ön Hazırlıkları

Proje grubu öğrencilerim, Şubat ayı  FIND YOUR MATCH(EŞİNİ BUL) etkinliği için ön hazırlık amacıyla birbirinden renkli ve güzel kelime kartlarını hazırladılar.




Nefise YILMAZ- Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu- 8 Şubat Güvenli İnternet Günü

 8 Şubat Güvenli İnternet Günü'(e- Safety Day) etkinlikleri kapsamında, proje grubu öğrencilerimizle kodlama ve boyama etkinliklerimizi büyük keyifle tamamladık. Yapılan çalışmaları eTwinning panomuzda sergiledik . İnternetin güvenli kullanımı hakkında diğer arkadaşlarımızda da farkındalık uyandırdık. Etkinliğimizin videosu sizlerle...



15 Şubat 2022 Salı

 ÇAMLICA ŞEHİT ONUR ENSAR AYANOĞLU İLKOKULU PROJE ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİ İZİN BELGELERİ



 Şubat Ayı FIND YOUR MATCH (EŞİNİ BUL) etkinliğimiz için ön hazırlık olarak öğrencilerimiz kelime kartlarını keyifle hazırladılar.



 "8 ŞUBAT GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ" (E-SAFETY DAY)'NDE konu ile ilgili videolar izledik ve öğrencilerimizle eğlenceli kodlama ve boyama etkinlikleri yaparak günün anlam ve önemini pekiştirdik. Yapılan çalışmaları eTwinning panomuzda sergileyerek faaliyetlerimizi yaygınlaştırmış olduk. 




  English At Nature projemizi sonlandırırken birlikte çalışmaktan çok mutlu olduğum, son derece uyumlu ve işbirlikçi şekilde çalıştığımız pr...