19 Ocak 2022 Çarşamba

Nefise YILMAZ- Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu- Healthy Life

 Ocak ayı faaliyetleri kapsamında hazırladığımız HEALTHY LIFE(SAĞLIKLI YAŞAM)konulu posterlerimizi okul koridorlarında ve okul bahçesinde taşıyıp dile getirerek sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturduk. Bu etkinliği yaparken hem çok eğlendik hem de diğer arkadaşlarımızın da bilinçlenmesine katkı sağladık.



 

Nefise YILMAZ- Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu- Healthy Life(Sağlıklı Yaşam) Posterlerimiz Okulumuz Panosunda

 HEALTHY LIFE(SAĞLIKLI YAŞAM) konulu posterlerimizi okulumuz eTwinning panosunda sergileyerek etkinliğimizin kalıcı olmasını sağladık. Bu sayede Ocak ayı faaliyetlerimizi tamamladık.



17 Ocak 2022 Pazartesi

Nefise YILMAZ- Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu- Projemiz Aralık Etkinliği Okul Resmi Web Sitesinde

 Projemizin yaygınlaştırılması faaliyetleri kapsamında Aralık ayında yaptığımız CATCH AND ACT(YAKALA VE OYNA) etkinliğimizin haberi okulumuz resmi web sayfasında yayınlandı.



 Ocak ayı etkinliğimiz için hazırladığımız pankartlarımızı son olarak eTwinning panomuzda sergileyerek her alanda dikkat çekmesini sağladık.



 HEALTY LIFE (SAĞLIKLI YAŞAM) etkinliğimiz için hazırladığımız posterleri projemizin amacına uygun olarak, sınıf ortamının dışına taşıdık ve okul bahçemizde sloganlarımızı dile getirdik. Etkinliğimiz konuya farkındalık oluşturmak adına son derece dikkat çekti. 



 Ocak ayı etkinliğimiz HEALTY LIFE ( SAĞLIKLI YAŞAM) ile ilgili poster çalışması hazırlıklarımızı sınıf ortamında büyük bir keyifle gerçekleştirdik. Bu süreçte öğrendiğimiz yapıları tekrar ederek yeni kelimeler de öğrenmiş olduk.



16 Ocak 2022 Pazar

 Catch and Act (Yakala ve Canlandır) etkinliğimizi okul bahçemizde gerçekleştirdik. 3. ve 4. sınıf konularına uygun aktiviteleri seçip öğrencilerden cümle kurmalarını istedik. Hem eğlendik hem öğrendik. Öğrenciler İngilizce dersini bahçede işlemeyi çok sevdiler.


14 Ocak 2022 Cuma

Nefise YILMAZ- Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu- Ocak Ayı Faaliyet Hazırlıklarımız

 Ocak ayı faaliyetleri kapsamında, HEALTHY LIFE(SAĞLIKLI YAŞAM) temalı posterlerini öğrencilerimiz büyük bir keyifle sınıf ortamında hazırladılar. Hem eğlendiler hem de derste öğrendiklerini pekiştirme fırsatı buldular.





11 Ocak 2022 Salı

 Aralık ayı etkinliğimiz CATCH AND ACT oyunumuz okulumuz resmi Instagram sayfasında paylaşılarak yaygınlaştırıldı.



 Ortaklarımızdan gelen yeni yıl kartlarımızla okul panomuz şenlendi. ETwinning uzakları yakın eder!



5 Ocak 2022 Çarşamba

Nefise YILMAZ- Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu- Proje Haberimiz Okul Resmi Web Sitemizde

 'English At Nature' projemizin yaygınlaştırılması faaliyetleri kapsamında projemizin haberi Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu resmi web sayfamızda yayınlandı.




Nefise YILMAZ- Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu- eTwinning Panomuz- Yeni Yıl Kartları

 Değerli partnerlerimizden gelen birbirinden renkli yeni yıl kartları okulumuz eTwinning panosunda yerlerini aldı. Gelen kartlar hepimizi çok mutlu etti. Bu güzel çalışmalarda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize yürekten teşekkürler:)




3 Ocak 2022 Pazartesi

 Yeni yıla girerken ortak okullarımıza da güzel bir anı bırakmak istedik ve öğrencilerle birlikte yılbaşı kartlarımızı hazırlayıp partnerlerimize gönderdik. Herkese mutlu yıllar.



1 Ocak 2022 Cumartesi

 Okulumuz web sayfasında projemizin onay haberi yayınlandı.



 Bitmoji ve Chatterpix Web 2 aracını kullanarak oluşturduğumuz kendini tanıtma etkinliğimiz okulumuz sosyal medya hesaplarında yerini aldı.



 Cool Text Web2 aracını kullanarak oluşturduğumuz etkinliklerimiz okulumuz sosyal medya hesaplarında yerini aldı.



 Aralık ayı etkinlikleri kapsamında İngilizce dersinde öğrendiklerimizi ortaklarımızla birlikte geliştirdiğimiz CATCH and ACT  aktivitesi ile tamamladık. çok eğlendik. 


 ORTAKLARIMIZDAN GELEN KARTLARI ALDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ. İYİ SENELER ETWINNING! İYİ Kİ VARSIN :)


 YENİ YIL KARTLATIMIZI OKULUMUZUN ETWINNING PANOSUNDA SERGİLEDİK.


  English At Nature projemizi sonlandırırken birlikte çalışmaktan çok mutlu olduğum, son derece uyumlu ve işbirlikçi şekilde çalıştığımız pr...