28 Aralık 2021 Salı

Nefise YILMAZ- Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu- Catch and Act

 Aralık ayı etkinlikleri kapsamında İngilizce dersinde öğrendiklerimizi ortaklarımızla birlikte geliştirdiğimiz CATCH and ACT (YAKALA ve OYNA) aktivitesi ile okul bahçesine taşıdık. Kalıcı öğrenmenin gerçekleştiği etkinliğimizde hem eğlendik hem de doğanın içinde olmanın mutluluğunu yaşadık. İyi ki eTwinning var:)



 ENGLISH AT NATURE-DOĞADA İNGİLİZCE eTwinning Projemizle öğretim faaliyetlerimizi sınıf ortamının dışına taşıyarak proje ortaklarımızla birlikte keşfedip geliştirdiğimiz oyunumuz CATCH AND ACT (YAKALA VE OYNA) ile öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler ve öğrencilerimizde kalıcı ve istendik yönde davranış gelişti. Böylelikle Aralık ayı faaliyetimizi de gercekleştirmiş olduk.



Nefise YILMAZ- Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu Proje Grubumuzun Hazırladığı Yeni Yıl Tebrik Kartları

 Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu  proje grubu öğrencileri olarak proje ortaklarımıza gönderilmek üzere  birbirinden güzel ve umut dolu yeni yıl tebrik kartları hazırladık. Kartlarımızı hazırlarken çok heyecanlandık ve mutlu olduk. Tüm öğretmenlerimize ve arkadaşlarımıza mutlu yıllar diliyoruz.   HAPPY NEW YEAR:)



27 Aralık 2021 Pazartesi

YASEMİN YILDIZ 

Çamlıca Şehit Onur Ensar Ayanoğlu İlkokulu olarak proje ortaklarımızın yeni yılını kutlamak için onlara birbirinden güzel tebrik kartları hazırladık. Hem eğlendik hem de heyecanlandık. Herkese iyi seneler. İyi ki e-Twinning var!



25 Aralık 2021 Cumartesi

Nefise YILMAZ- Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu- Yeni Yıl Kartı Hazırlıklarımız

 Öğrencilerim, diğer okullardaki arkadaşlarına gönderecekleri yeni yıl kartlarını büyük bir heyecan ve mutlulukla hazırlıyorlar:)



  English At Nature projemizi sonlandırırken birlikte çalışmaktan çok mutlu olduğum, son derece uyumlu ve işbirlikçi şekilde çalıştığımız pr...